Over Koro Enveloppen

Koro Enveloppen B.V. richt zich primair op de verkoop van bedrukte en onbedrukte enveloppen.
 

Met een zeer uitgebreid assortiment enveloppen, zorgen wij ervoor dat de inhoud te allen tijde in perfecte staat afgeleverd wordt. Daarnaast bieden wij ook maatwerk, waardoor we de envelop geheel op de wensen en behoeften van de klant af kunnen stemmen.

Hoe bedrukken wij enveloppen?

Wij beschikken over een machinepark van acht 2-kleurenpersen en twee 4-kleurenpersen, een magazijn met 2.500 palletplaatsen en een logistieke afdeling. Dit stelt ons in staat om aanvragen snel in behandeling te nemen, het bedrukken van enveloppen in eigen beheer te houden en de kwaliteit ervan te kunnen waarborgen. Ook kunnen wij (eventuele) voorraad bij ons op afroep houden en verzorgen wij zelf het transport.

Koro.nl

Koro Enveloppen maakt deel uit van Koro. Koro bestaat uit Koro Enveloppen, Enveloppenland.nl en Koro PackVision. Benieuwd wat de drie verschillende disciplines u kunnen bieden? Bekijk onze overkoepelende website hier.
  Pand van Koro PackVision B.V.

Team Koro Enveloppen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wij kijken graag vooruit en houden alle trends in onze branche nauwlettend in de gaten. Regelmatig bieden wij onze klanten interessante aanbiedingen of aantrekkelijke kortingen. Hier informeren wij u graag over!

Blijf op de hoogte!

Wilt u onze speciale acties, mooie aanbiedingen en nieuwe producten niet missen? Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
  Ons assortiment
Over Koro Enveloppen