Waarom bedrukken op een enveloppendrukpers?

Enveloppen in full color bedrukken

Voor het goedkoopst bedrukken van enveloppen in vier kleuren beschikt Koro Enveloppen o.a. over een Winkler & Dünnebier 224 en Halm EM4000. Het maximale drukbereik van de W&D224 is 440 x 406 mm.
Tevens beschikt deze pers over een vaste UV-droger waardoor Koro Enveloppen in staat is om enveloppen te bedrukken met een grote inktbezetting zonder daar enige hinder van te ondervinden m.b.t. de droging. Voor onze overige persen beschikken wij over mobiele UV-droger die achter iedere machine kan worden geplaatst.
Zo bent u altijd zeker van een optimale kwaliteit!

Een groot voordeel van deze toepassing is dat de bedrukte enveloppen direct verwerkt
kunnen worden op een couverteermachine zonder dat men rekening hoef te houden met een droogtijd.
Zeker in het geval van korte levertijden is het natuurlijk een groot voordeel dat men na het drukken vrijwel direct verder kan met de verdere verwerking van de envelop.

In tegenstelling tot onze twee kleurenpers van Winkler & Dünnebier beschikt deze pers wel over grijpers. Hierdoor dient men bij het ontwerp van de bedrukking rekening te houden met grijperwit. Echter door het feit dat deze grijpers positioneel te verstellen zijn, is Koro Enveloppen toch in staat om aan vier zijden aflopend te drukken, mits er bij het ontwerp rekening is gehouden met enig grijperwit.

Onze verkoop afdeling kan u daarover informeren en adviseren.

Ook heeft de Winkler & Dünnebier 224, binnen de juiste voorwaarden, de mogelijkheid om kruisbodem- of harmonica enveloppen (ook bekend als monsterzakken) te voorzien van een vierkleuren bedrukking.  Ook hierover kunt u advies en informatie krijgen bij onze verkoopafdeling.


Waarom bedrukken op een enveloppendrukpers?