"Koro Enveloppen is een verlengstuk van onze Marketing-afdeling."

Een van onze trouwe klanten is Olympia Uitzendbureau. Olympia is al jaren klant van Koro Enveloppen, wij spraken met Marloes Barelds, marketingspecialist bij Olympia. Wij vroegen Marloes wat Koro Enveloppen allemaal voor Olympia doet en waarom er al zo lang voor Koro Enveloppen wordt gekozen.

Koro Enveloppen is al ruim 10 jaar de leverancier van het huisstijl drukwerk van Olympia. Van briefpapier tot enveloppen en van posters tot visitekaarten. Ze beheren onze voorraad en leveren aan de hand van webbestellingen aan onze ruim 100 vestigingen verspreid door Nederland. Deze vestigingen worden gerund door zelfstandig ondernemers die altijd kritisch zijn op de prijs/kwaliteit verhouding. Door die onderling positief kritische houding houden we elkaar altijd scherp. Zo hebben ze de afgelopen jaren een kwalitatief hoogwaardig assortiment kunnen leveren tegen scherpe prijzen.

Betrokken

Koro Enveloppen doet echter nog veel meer voor ons. Michel Antuzzi denkt mee met onze landelijke marketingcampagnes en geeft proactief advies over verzendoplossingen. Vaak neemt Koro hiervoor ook het hele traject van handling en verzending uit handen. Belangrijk is dat ze ook voor relatief kleine opdrachten voor onze lokale ondernemers hun hand niet omdraaien. Beide trajecten voltooien ze kwalitatief, binnen de gevraagde termijn en op professionele wijze.

Prettig

Door de jarenlange samenwerking kennen ze onze manier van werken en spelen ze in op onze behoeften. Dat is de toegevoegde waarde waar we bij onze leveranciers naar op zoek zijn. Koro Enveloppen is bijna een verlengstuk van onze Marketingafdeling van Olympia Uitzendbureau.
Olympia Uitzendbureau