"Koro Enveloppen is onze ‘hofleverancier’ wat betreft het drukwerk."

De Evangelische Omroep is een van de publieke omroepen die Nederland rijk is en daarbij is het een zeer trouwe klant van Koro Enveloppen. Samen met Willem Jan de Bruin (Grafisch Vormgever/Fotograaf) spraken wij over de samenwerking tussen de EO en Koro Enveloppen en waarom de keuze op Koro Enveloppen is gevallen.

Sinds het begin van onze samenwerking kunnen we vaststellen dat Koro een zeer betrouwbaar bedrijf is met mensen die weten wat goed drukwerk is. De kwaliteit van de producten en het drukwerk is dan ook top!

Betrokken

Wij kozen enkele jaren geleden voor Koro Enveloppen vanwege een hele mooie aanbieding voor ons volledige huisstijlpakket. Sinds dien is Koro Enveloppen onze ‘hofleverancier’ wat betreft het drukwerk. Het eerste contact met Michel Antuzzi was een zeer prettig en open gesprek. We krijgen van Koro Enveloppen altijd kundig advies en daarbij ontvangen we duidelijke prijzen.

Klantvriendelijk

Naast het contact met directeur Michel Antuzzi verloopt ook het contact met ons standard contactpersoon meer dan prima. Ons contactpersoon reageert goed en snel op offerteaanvragen of andere verzoeken.
Evangelische Omroep