"Koro Enveloppen verzorgt voor CED al het drukwerk."

CED is de schadespecialist in Europa en al jaren lang een klant van Koro Enveloppen. Wij spraken met Martine Langerak (Manager PR & Communications) van CED over de samenwerking tussen CED en Koro Enveloppen en vroegen haar wat zij zo prettig vindt aan de samenwerking

Wij werken al jaren samen met Koro Enveloppen. En dat is niet voor niks, want onze ervaring met Koro Enveloppen is gewoon goed. Als ik drie kenmerken zou moeten noemen die als eerste bij mij op komen wanneer het over Koro Enveloppen gaat zijn dat: snel, persoonlijk en proactief meedenken.

Dynamisch

Wij kiezen voor Koro Enveloppen vanwege de full service mogelijkheden die Koro biedt, dat is voor ons erg belangrijk. Ook zien we het bedrijf veranderen en actief worden op andere markten, dat brengt weer nieuwe dynamiek met zich mee en zorgt ervoor dat Koro klaar is voor de toekomst. CED vindt dat belangrijk, want zo blijf je elkaar scherp houden.

Klantvriendelijk

Koro Enveloppen staat voor persoonlijk contact en het contact met Koro Enveloppen is dan ook zeer goed te noemen. Zowel met de medewerkers van de verkoopafdeling als met de directie. Koro Enveloppen verzorgt voor CED het drukwerk voor alle Europese landen waar we actief zijn. Ook brochures, factsheets of complete mailings laten we graag door Koro verzorgen. Koro heeft zelfs 15.000 brandpreventiedozen voor CED gemaakt van A to Z! 
CED